sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Digipiirtureita ja hotellihördelliä..

Moi taas :) Hieman uutta tietoa reissusta ja jotain hevoshommistakin..

Lähtö olisi sitten tiistaina aikaisin aamulla. Kuorma-autossa on digipiirturi, ja parin puhelun jälkeen selvisi, että mulla täytyisi kuljettajakortti olla, koska Saksa on tuon suhteen huomattavasti tiukempi maa kuin Suomi. No, sen saaminen kestää n. kaksi viikkoa ja se maksaa 110€. Kivaa. Mutta minkäs voin, en tohdi ottaa riskiä, että joku alkais asiasta Saksassa urputtamaan, kun en kieltäkään osaa. Ilman korttiakin voin ajaa, kunhan olen ko. kortin tilannut ennen lähtöä ja minulla on siitä todistus mukana. Onneksi on auttavia sukulaisia sopivissa ammateissa, kuten poliisina, niin saa helposti asioita tarkistettua virallisilta tahoilta :D Perillä Berliinissä olemme pomon kanssa sitten keskiviikko-torstaiyönä.

Hotellilta tuli viestiä. Huoneita ei olekaan, mailia lähettänyt ihminen oli mokannut. Pyysin selvittämään tilannetta, että voiko ko. hotelli ne huoneet järjestää ekaksi yöksi jotenkin, kun muille öille huoneita olisi. Ei ole vastausta kuulunut. Täytynee soittaa sinne huomenna, jos mailiin ei vastata, ja kysellä suoraan miten toimitaan.

Lauantain ja sunnuntain olen ainakin heti jo töissä, ymmärtääkseni jossain joulumyyjäis-tyyppisessä ratkaisussa. Maanantaina olisi työntekijöiden palaveri iltapäivällä, mutta minä en sinnekään pääse, kun pitää jo olla avaamassa kojua. Toivottavasti olen jo saanut samat asiat kuulla, mitä heille sitten kerrotaan tuossa palaverissa. Koko porukka tulee sitten käymään torilla, että minäkin pääsen heihin tutustumaan, ja toisinpäin :D Vapaapäiviäkin jo pyysin ja näyttää että ne jopa toteutuu, koska olin ajoissa liikkeellä. Tietysti pyysin vaparit sellaisiin aikoihin, kun mulla vieraita olisi. Mihis mä yksin aikaa tarvisin? Ekat torstai- ja perjantaipäivät on auki, en tiedä onko mulle hommia vai ei. Ymmärsin pomon puheista, että toria pääsisi rakentamaan vasta lauantaina, jolloin olen jo siellä myyjäisissä hommissa. No, en ota paineita, eiköhän se sitten selviä viimeistään matkalla.

Rinkan kaivoin kaapista eilen :) Tuossa se nököttää nurkassa ja muistuttaa, että kohta mennään! Ihanaa. Muistin, että siihen pitäis yksi lukko vaihtaa, kun on vähän kärsinyt. Saattaapi haljeta milloin vain, niin en tohdi tuollaisena sitä mukaan ottaa. Ensi viikolla yritän löytää hyvän toppatakin ja (kevyt) vaelluskengät reissuun. Muuta vaatetta en varmaan erityisesti reissua ajatellen hanki. Tai no, pipon, tai sellaisen karvalakin ajattelin kyllä hankkia jos vain löydän sopivan. Ei ole ihan täydellistä lakkia tullut vastaan, muu tietenkään ei kelpaa. Sen pitää sopia rastojen kanssa, ne tulee päähän tässä joskus ennen lähtöä. Niitä onkin jo ikävä ;) Muutenkin asioita pitää vielä hoitaa reissua ajatellen, se kuljettajakortti pitää anoa, apteekissa täytyy käydä jne. Ei mitään ihmeellistä toki, mutta kuitenkin.

Sputnikin kengitys siirtyi kengittäjän puolesta perjantaista maanantaihin, jolloin on myös klinikka-aika. Klinikalla ohjelmassa jalkojen kuvaus, keuhkojen tähystys ja hampaiden raspaus ainakin näin alkuunsa. Jos jotain muuta ilmenee, niin tutkitaan ja hoidetaan tarpeen mukaan. Josko tammalla pääsis kohta ratsastamaankin? Munkin piti olla startissa tänään, mutta sillä oli aamulla jalat turvoksissa. Sarja osoittautukin tulosten perusteella ihan passeliksi, ja nyt harmittaakin, että se joutui jäämään pois. Mutta tällaista se ruunan kanssa monesti on, moni asia takkuaa ja on ongelmia milloin minkäkin asian kanssa. Seuraillaan nyt hetki ja liikutellaan vain kevyesti, ja katsotaan mihinpäin homma muuttuu.

Tällaisia tällä kertaa. Jatkan taas kun saan joitain aihetta. Kuvia tulee sitten joskus kun niitä saan otettua, enempi kuitenkin tekstipainotteista tää on muutenkin. Enimmät kuvat on sitten eripaikassa, tänne tulee vaan piristykseksi muutamia :) Mutta juu, palataan asiaan taas. Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti