tiistai 9. marraskuuta 2010

Hotellisotkuja..

Joopa joo. Nyt ne sitten ilmotti, etteivät pysty järjestään vanhemmilleni ja tuttavapariskunnalleni huoneita tuoksi ensimmäiseksi yöksi hotellistani. Suosittelivat ottamaan yhteyttä naapurihotelliin, kuten teinkin. Nyt sitten sormet ja varpaat ristissä, että sieltä huoneita löytyisi. Stressinpoikanen yrittää kivistää päätä.

Hankinnat reissua varten on tehty ja rinkkakin korjattu. Koska mun ei tarvi menomatkalla kantaa rinkkaa juuri nimeksikään, päätin ottaa mm kynttilöitä ja jouluvalot kotoa mukaan. Kynttilät poltan siellä ollessa pois, ovat muuten talvimarjojen tuoksuisia, ja jouluvalot taidan jättää sinne, jos tulee liian tiukkaa pakkaamisen kanssa :D Lukemiseksi päätin ottaa kaksi ruotsinkielistä romaania, josko niistä olis sitten hyötyä myös kirjoituksia ajatellen x) Vielä pitäis selvittää, paljonko maksaa paketin lähettäminen Berliinistä kotiin. Jos se ei ole kovin kallista, voisin ostaa paikanpäältäkin vähän vapaammin kaikenlaista jos jotain kivaa löytyisi (ja löytyisihän sieltä jotain kivaa aivan varmasti), ja lähettää sitten osan tavaroista jo etukäteen pakettina Suomeen, niin rinkka olis kevyempi sitten reissussa. Jos se taas on kohtuuttoman kallista niin täytyy vain nuukailla sitten ostosten kanssa tai yrittää ujuttaa niitä vieraiden mukana takasi Suomeen :D

Muuta uutta reissun suhteen sit ei olekaan. Kuljettajakortista ei oo kuulunu viel mitään. Kaverin kanssa varmaan meen käymään ke Kokkolassa, niin käyn samalla kysymässä oisko se tullut.

Mun jää kyllä niin ikävä koiria.. Vaikka Aarokin on välillä niin hermoja repivä koira kun olla vain voi, on se silti niin hellyyttävä pentu hetken päästä nukahdettuaan jalkojeni päälle kuono lysyssä.. Toivottavasti se ei unohda mua :\ Sputnikilla yritän ehtiä vielä ratsastaan ainaki kerran ennenku lähden. Munkin etuset pitäis kenkiä talvimalliin, ja Vallulta otan kengät kokonaan pois niin ei sitten tarvi muiden siitä huolehtia.. Oonko mä nää sanonu jo kerran..? Huono muisti.. Munkin kanssa käytiin harjoitusraveissa, mutta siinä on jotain häikkää. Se räpelti huonoa ravia jo alle 30-vauhdeissa ja laukkaskin takasuoralla.. Aika oli 24,6 eli huono. Se jää nyt sitten tauolle, koitetaan hoidella jalkoja ja liikutella vaan kevyesti hetki. Mun auton ovet muuten ehti jo jäätyä kiinni yks päivä. Muutaman tunnin aikana :D Ei menny avain enää lukkoihin ja sit ku viimeen sai, niin eipä auenneet. Siinä yleisellä parkkipaikalla sitten avainta käsissäni lämmittelin aikani, niin sain ne ovetkin viimein auki.. Ihania nuo volkkarit :D Sanoinki Petelle, että sitäki pitää sitte liikutella ku oon pois, tai se on ikijäässä ku tulen takas :D Että tällasia. Tukka saa väriä tänään ja takut torstaina. Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti