perjantai 19. marraskuuta 2010

Perillä!

Täällä sitä nyt sitten ollaan! Blogin päivittely ei ookkaan ihan niin helppoa, kun en voi hotellilta käsin nettiä käyttää ja muutenkin nyt ollu niin kiire, etten oo jaksanu sit iltaisin enää mitään paikkaa edes ettiä, ms nettiin pääsis. Nyt löysin ihan kivan paikan melko läheltä hotellia, ja maksaakin vaa euron tunnilta :)

Laivamatka oli aivan kauhea. En oksentanut, mutta en juuri mitään syönytkään enkä muuta tehny ku nukkunu. Suomessa ajoin motaria kuorma-autolla joku parisataa km, mutta Saksan puolella totesin, että ehkä parempi jos pomo ajais. Laivastaki meinattiin myöhästyä, ku kartturi (eli navigaattori) ei hoitanu tehtäviään. Totisen puhelinrumban jälkeen sain ajo-ohjeet tien päällä ja laivan odottamaan meitä ;) Kyllä mä vaan olenkin hyvä! :D Saksassa suunnistaminen on sujunut ongelmitta tähän asti ja parkkipaikkakin löytynyt joka kerta meidän 7,9m pitkälle ja 3,5m korkealle vuokrakuormurille :) Toria on rakennettu, mutta koristelut vielä pahasti kesken. Huomenna olenkin sit muualla myymäs niin jää koristelu tauolle. Toiset, siis eri firmoista, olevat myyjät on ihan mukavia, mut näitä meille tulevia muita myyjiä en siis oo viel nähny. Ne tulee vasta maanantaina käymään. Otin kuvia keskeneräisestä mökistä mut en jaksa niitä nyt lisäillä, anteeksi.. Sitäpaitsi ne on yksinään ihan tylsiä.. Saatte sit neki ku on laittaa viereen valmiista mökistä kuva ;)

Mul on ikävä Aaroa ja Luppaa, ja Hutia ja Ediä.. Tääl on ihan kauheasti koiria niin olis neki voinu tulla.. Meidän hotellin respallaki jopa on koira, siis mukana töissä. Olishan Luppa ainaki ihan ongelmitta menny tuola glögimökissä jossain lämpimäs nurkas :D Ja tosiaan, ku iltasin on niin väsyny ja rätti ja poikki ja sitte vielä yksinkin pitää olla, niin olishan se kiva ottaa edes se koira kainaloon nukkumaan.. Mutta ei..

Eilen hoideltiin pomon kanssa muutamia asioita, mm mulle sim-kortti ja puheaikaa ja metrolippu jne :D Sit käveleskelin kaupungilla pari tuntia vesisateessa ja kylmässä tuulessa ja meinasin masentua. Lämmin kaakao ja hetken lepo kivassa pikkukahvilassa pelasti. Iltapäivästä myöhäseen iltaan meniki sitte pomon ja sen työtuttujen kans kierrellen baarista ja ravintolasta toiseen. Ja ne jäi jatkoille ku mä lähdin "kotiin". Sanon tästälähtien 'kotiin', ku tarkotan hotellia..

Mut nyt, saa tältä erää riittää, mä luovutan. Pitkä päivä ja huomena sama tahti jatkuu eri muodossa. Lisää kun taas saan aikaiseksi! Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti