tiistai 1. toukokuuta 2012

Eroon ylipitkistä tauoista?

Ei mulla paljoa kerrottavaa ole. Käytiin tänään äidin kanssa kattomassa Viliä ja kyllä se vaan oli taas ehtiny puolessatoista kuukaudessa kasvaan valtavasti. Ihana pikkumies :D Nähtiin sielä myös viikon vanha varsavaavi, huhhuh, että tuli taas varsakuume! Noh, Ossihan onneksi kohta jo varsoo meille oman vaavin x)

Kävin lenkillä taas. Juoksin 5+2+5min, mistä keskimmäisen reippaammin. Askel paino ja paikat oli jumissa, mut jaksoinpa kuitenki. En siis juokse matkaa enkä vauhtia, vaan aikaa, kunnes jonkulainen juoksukunto on hankittu. Oon käyttäny treenin pohjana sellasta jotain Porin kunnan juoksuohjelmaa, ja koittanu sen mukaan mennä. En tosin alottanu sitä alusta, kun mun tartti päästä nopeemmin alkuun tän juoksun kans. Katotaan miten käy, alle kahden viikon päästä pitäis kyetä juoksemaan sit 7,5km. Hui. Venyttelin viel illalla pitkään, siitä tulee kyl aina hirmu hyvä olo. Selässä kyllä tuntu joku jumi, varsinki jos taivuttaa vähänkään kierteellä vasemmalle.. En siis taivuttele niin, jos yhtään sattuu :D Oon nyt käyny uimassa 2x vko, yleensä ke iltana ja pe aamuna, 1100-1600 metriä kerrallaan fiiliksen mukaan. Tykkään. Seinäkiipeilykin tuli kokeiltua ja vaikutti mukavalta ja monipuoliselta puuhalta, joten sitä lisää myös! Pyörä pitäis hankkia uus, vanhalla siitä touhusta menee kaikki mielekkyys. Intoa ois nyt vaik muille jakaa!

Ratsastamas kävin viimeks sunnutaina (tänään on tiistai, se on muuten Vappu ny) mut vois koittaa kammeta ittensä pikkuhiljaa taas B:nkin selkään. Kävin kaverin hepalla su maastossa, eli en omalla.. Täälä on metät ny sulanu, niin ei kai B sielä mitään skitsoilukohtauksia saa, eihän. Ihan iisi reissu koitettais saada..

Ajamaanki ois kova hinku.., Kuulin just tutulta että yhellä paikallisella ravimiehellä ois työpaikka auki.. Uhkasin kyl, etten talleille enää mee, mutta jos kerta kiellon päälle kumminki? :D Jotain töitähän mun on keksittävä, niin menishän se hetken, vai mitä? Ja ainahan sitä miettii, et jos tuuri kävis, paikka ois kiva ja palkka kohdillaan..!

Huomiselle on ohjelmaa. Pitää soitella paikkaan X, Y ja Z, kysellä talonrakennukseen liittyviä juttuja ja nuista töitä. Ja jos ratsastamaan ja uimaan.. Siinähän sitä sitte jo oliki. Kämppä on sen näkönen että siivouskin ois tarpeen, mutta sen tilalle keksin aina jotain muka-parempaa hommaa :\ Mut pitäs seki joskus tehä :P :D Jos sitte sielä uudessa talossa..? Mutta joo, näillä mennään. Tällanen tarina tänään. Katotaan jos kuitataan huomisen tulokset tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti